Kendisinden haber alınmayan adam evinde ölü bulundu

Sakarya Gündem haberleri samsun
Kendisinden haber alınmayan adam evinde ölü bulundu

Sakarya’nın Karasu ilçesinde kendisinden haber alınamayan 47 yaşındaki adam, evinde ölü olarak bulundu.

Aşağı Aziziye Mahallesi Selanik Caddesi üzerindeki dört katlı binada meydana gelen olayda, cep telefonu teknik servisinde çalışan Serdal Yavuz’dan (47) ailesi haber alamadı. Yavuz’un ailesi, durumu iş yeri sahibine bildirdi. Yavuz’un kaldığı daireye giden iş yeri sahibi, Serdal Yavuz’u yerde hareketsiz halde yatarken gördü. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis eşliğinde eve giren sağlık ekipleri, Yavuz’un hayatını kaybettiğini belirledi. Yavuz’un bir süredir maddi sorunlar yaşadığı ve tedavi sebebiyiyle ilaç kullandığı öğrenildi. Savcı incelemesinin ardından Yavuz’un cansız bedeni Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yavuz’un ölüm sebebi, yapılacak olan otopsiden sonra netlik kazanacak.

Hususa ilişkin inceleme başlatıldı.

KIZI TARAFINDAN BIÇAKLANDI

Samsun'da evinde kızı tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan kadın yaralanarak hastanelik oldu.
Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinde bıçaklı saldırıya uğrayan S.K. (42) adlı kadın kolundan yaralandı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan S.K. tedavi altına alındı. S.K.'yi kızının bıçakladığı öğrenildi. 

SİLAHLA ESKİ EŞİNİN EVİNİ BASTI

Bilecik'te eski eşinin yaşadığı eve gelen silahlı kişi, polis ekiplerine zor anlar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre, eşinden boşanan M.N. isimli şahıs, Bilecik Beşiktaş Mahallesi Çiftlik Sokak'taki bir apartmanda yaşayan eski eşi, çocukları ve kayınvalidesinin bulunduğu daireye geldi. Eski eşinin elindeki silahı fark eden kadın, hızlı bir şekilde çocuklarını ve annesini alarak başka odaya kendilerini kilitledi. Durumu polis ekiplerine bildirmesinin ardından ekipler kısa sürede olay yerine geldi. İtfaiye merdiveni ile 4. kata çıkan ekipler, balkondan kadını, çocuklarını ve kadının annesini tahliye etti. Ekipler tarafından uzun uğraşlar sonucu ikna edilen M.N. ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.