Kayseri'de mide bulandıran olay! Çocuğa taciz iddiası ortalığı karıştırdı

İHA

Kayseri'de 5 yaşındaki çocuğa taciz iddiası ortalığı karıştırdı. Kalabalık, araçları ters çevirirken bazı iş yerlerini ateşe verdi. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri kalabalığa müdahale etti. Olayla ilgili valilikten açıklama geldi.

Kayseri de İddiaya göre, Danişmentgazi Mahallesi'nde yabancı uyruklu bir kişi, 5 yaşındaki yabancı uyruklu çocuğu taciz ederken yakalandı.

Toplanan kalabalık bir grup, şahsı almak için taşkınlık çıkardı. Olay yerine çok sayıda polis, çevik kuvvet, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Özel Harekat polisleri tarafından alınan şüpheli bölgeden uzaklaştırılırken, kalabalık grup araçları ters çevirdi bazı iş yerlerini de ateşe verdi.

TOMA araçları ile müdahale edilen olayda polisin kalabalığı dağıtmak için müdahalede bulundu.

Kayseri'de mide bulandıran olay! Çocuğa taciz iddiası ortalığı karıştırdı - Resim : 1

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Kayseri Valiliği, bir çocuğa tacizde bulunan yabancı uyruklu şahsın gözaltına alındığını, çocuğun ise koruma altına alındığını açıkladı.

Kayseri Valiliğinden yapılan açıklamada, Danişmentgazi Mahallesi’nde yabancı uyruklu bir şahsın, küçük yaştaki yabancı uyruklu bir çocuğa yönelik taciz davranışı neticesinde şahsın emniyet birimlerince gözaltına alındığını açıkladı.

Kayseri'de mide bulandıran olay! Çocuğa taciz iddiası ortalığı karıştırdı - Resim : 2

Çocuğun koruma altına alındığı belirtilen açıklamada, "Konu tarafımızca titizlikle takip edilmekte olup, vatandaşlarımızın itidalli davranarak, resmi makamlarca belirtilen açıklamalar haricinde herhangi bir eylemin içinde olmamaları hususunda kamuoyuna saygıyla sunulur” denildi.

Kayseri'de mide bulandıran olay! Çocuğa taciz iddiası ortalığı karıştırdı - Resim : 3