Kendini Atatürk'e benzeten Göksel Kaya'ya taksiciden şoke eden yanıt!

Kendini Atatürk'e benzeten Göksel Kaya'ya taksiciden şoke eden yanıt!

"Atatürk'e benzeyen adam" diye ünlünen Göksel Kaya'nın, son dönemde yaptıkları sosyal medyada tepkilere neden oluyor. Son olarak bindiği takside aldığı yanıtlar Kaya'yı şoke etti

Önceleri insanların gülümsemesine neden olan Göksel Kaya, olayı ileri götürüp, sokakta askeri üniforma giyerek dolaşıp, kendisine 'paşa' denilince, yine Atatürk gibi giyinip zeybek oynayınca ve hemen her gün sosyal medyada insanların karşısına çıkınca tepkilerle karşılaşmaya başladı.

Son olarak bindiği bir takside taksi şoföründen de ısrarla Atatürk'e benzediği yönünde yanıt bekleyince, taksicinin verdiği cevapla şaşkına döndü ve sosyal medya kullanıcılarından da bu diyalog takdir topladı.  

Kendini Atatürk'e benzeten Göksel Kaya'ya taksiciden şoke eden yanıt! - Resim : 1

Taksici, Kaya'nın kendisini kime benzettiğini sormasının üstüne, "Kuvvet komutanı mı, asker mi, siyasi mi?" diye sorunca, bir başkası "Boşver adamı niye zorluyorsun?" diyerek konuşmaya müdahale etti.

Kaya, "Abi gelin söyleyin, ben neyim ya! Ya bir Gazi Mustafa Kemal Atatürk var, kime benzeteceksin, o yani!" diyince, taksiciden hayatının şokunu yaşatan yanıt geldi. "Atatürk'e benzemiyorsun abi. Öyle yok, Atatürk'e hemen herken benzemez yani" diyince, Kaya ısrar ederek, "Yani işte demek ki benzetemedin ondan değil mi?" diye yanıt verdi. Taksici ise, "Yok abicim, öyle bir şey yok, Atatürk bir tane, her yeşil gözlü Atatürk olsaydı bu ülkede..." dedi. 

GÖKSEL KAYA KİMDİR?

'Atatürk’e benzeyen adam' olarak ünlenen Göksel Kaya, 1964 yılında Ardahan'da doğdu. Kaya, bir gün metroda bir adamın kendisine çok dikkatli baktığını fark etti ve "Hayırdır?" diye sordu. Adam ise Kaya'ya "Aşığım sana! Yanlış anlama, Gazi Mustafa Kemal’e aşığım" dedi ve Göksel Kaya’yı ofisine davet etti. Tabii ardından Kaya, dizi ve film teklifleri almaya başladı. Böylece "Atatürk’e benzeyen adam" olarak ünlendi.

Göksel Kaya taksici Atatürk