Kedi kılığına girdi, kitabını imzaladı: Gelirini sokak hayvanlarına bağışladı

Trabzon

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Aydınlıkevler İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Necmi Aksu, “Ben pamuk ! Kedilere dair her şey” adlı kitabının imza gününde farkındalık oluşturmak adına kedi kostümü giyerek öğrencileri için kitabını imzaladı.

Kitabındaki ana temanın, çocuklara hayvan sevgisini vermek olduğunu kaydeden Aksu, “”Bu kitabı 4 Ekim Dünya Sokak Hayvanlarını Koruma Gününde çıkarmamızın bir sebebi vardı; bu da farkındalık oluşturmak. Aynı zamanda çocuklarımıza hayvan sevgisini vermek. Kitabımızın karakteri bir kedi.

Sahiplenen aileden sokağa atılıyor, sokakta yaşadığı sıkıntıları bu kitapta dile getiriliyor. Kitabımızda kedilerle ilgili tüm bilgiler var. Kitabı okuyan insanlar kedilerle ilgili değişecek kedilerin ne kadar güzel bir hayvan olduğunu öğrenecekler. Bu kitabın tüm geliri sokak hayvanlarına bağışlandı, sokak hayvanları için harcanacaktır. Sokak hayvanlarına ilgim 40 yıl önce başladı 40 yıldır kedi ve köpek bakıyorum. Şu anda bu benim beşinci kitabım altıncı kitap çıkıyor ve çıkardığım bütün kitapların gelirini sokak hayvanlarına bağışladım” dedi.

 

Kaynak: Haber Global TV

kedi yazar haberler Trabzon sokak hayvanları