Kazanın ardından kendisini uyaranlara önce palayla sonra da tabancayla saldırdı

Bursa Gündem haberleri
Kazanın ardından kendisini uyaranlara önce palayla sonra da tabancayla saldırdı

Bursa'da iki otomobilin karıştığı trafik kazasının ardından sürücüler arasında çıkan tartışma, mahallelinin de karışmasıyla arbedeye dönüştü. Sürücülerden biri, kendisini bağırmaması yönünde uyaran mahalleliden 2 kişiye önce palayla saldırdı, ardından da belindeki tabancayı çıkartıp ateş etti.

Bursa'da bir kişi, yaptığı kazanın ardından kendisi uyaran 2 kişiyi hastanelik etti.

Olay, Mesudiye Mahallesi Harman Sokakta meydana geldi.

Hakan Kurt (36) yönetimindeki otomobil, Samet Turan (37) yönetimindeki otomobile çarptı. Hasarlı kazanın ardından sürücüler arasında tartışma çıktı.

ÖNCE PALA İLE SALDIRDI, SONRA ATEŞ AÇTI

Tartışmayı duyarak evlerinden sokağa çıkan Mustafa Yüncü (40) ve Yusuf Mutlu (39), bağıran sürücü Hakan Kurt'a tepki gösterdi. Hakan Kurt, kendisini bağırmaması için uyaran Mustafa Yüncü ve Yusuf Mutlu’ya önce otomobilinde bulunan palayla saldırdı, ardından da belindeki tabancayı çıkarıp kurşun yağdırdı. Mermilerin isabet ettiği Yüncü ve Mutlu kanlar içerisinde kalırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddi olduğu öğrenilirken, kaçan sürücü Hakan Kurt ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Kaynak: DHA

Bursa trafik kazası silahlı saldırı İnegöl