Kayseri'de sevdiği kadından karşılık alamayan vatandaş, 1970’li yıllara geri döndü: "Her şeyimi feda edecek kadar sevdim"

AA
Kadın erkek ilişkileri Gündem haberleri Yaşam Haberleri Kayseri

Kayseri’de sevdiği kadından karşılık bulamayan 39 yaşındaki Ali Memil aşk acısı çekiyor. Memil, teselli olarak 1970’li yıllara geri dönerek hayatını yaşıyor.

Kayseri'de yaşayan ve sevdiği kadınla evlenemeyen 39 yaşındaki Ali Memil, o günden sonra 1970'li yılların nostaljik kıyafetlerini giyerek "aşk acısı"nı unutmaya çalışıyor.

Tarzı, nostalji kıyafetleri, uzun saçı ve bıyık modeliyle dikkati çeken Memil'i görenler, sık sık fotoğraf çektiriyor.

"SAF AŞKLAR ESKİDENDİ"

Saf aşkların eskiden daha çok yaşandığını anlatan Memil, "Benim öyküm aslında biraz da aşk hikayesine dayanıyor. Hayatıma giren biri vardı, çok sevmiştim. Her şeyimi verecek, feda edecek kadar çok sevmiştim, olmadı." dedi.

Kombinine dikkat ettiğini söyleyen Memil, şunları kaydetti:

"BAŞKASINA BENZEMEK İÇİN DEĞİL, KENDİM İÇİN BÖYLEYİM"

"İnsanlar çok beğeniyorlar. Öyle kötü bir yorum almadım. 'Abi Orhan Gencebay gibisin', "Abi Ferdi'ye benziyorsun', 'Abi çok güzel olmuşsun', 'Tarzın harika', 'Bu ne karizma' gibi tepkiler alıyorum. Güzel şeyleri duymak mutlu ediyor. Fakat bu tarz bir duruş, başkası beğensin diye değil, kendin beğendiğin için yaparsan güzeldir. Aslında bu iş aşk hikayesine dayanmakta. Birini çok sevmiştim, olmayınca bunu bir şekilde dışarıya atmam gerekiyordu ki bana zarar vermesin. Böyle kafamı biraz dağıttım, bana uğraş oldu. Hoşuma gittikçe de üstüne yenilerini ekledim ve böyle ayna karşısında hazırlanıp çıkıyorum."