Kayseri'de direğe çarpan araç alev aldı: 3 kişi yaralandı

Kayseri Gündem haberleri Trafik kazası
Kayseri'de direğe çarpan araç alev aldı: 3 kişi yaralandı

Kayseri şehrinin Talas ilçesinde elektrik direğine çarpıp alev alan otomobildeki 3 kişi yaralandı. Elektrik direği ise bir başka aracın üzerine devrildi.

Kayseri'nin Talas ilçesinde Papatya Caddesi'nde M.T. (22) idaresindeki otomobil, kontrolden çıkarak elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil alev aldı. Elektrik direği ise bir başka aracın üzerine devrildi.

Vatandaşların durumu ihbarıyla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Alev alan otomobilin sürücüsü M.T. ile otomobildeki H.T. (15) ve A.T. (18) ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayı gören Ali Vural, fren sesi duyduklarını ve hemen aracın yanına gittiklerini söyledi. Aracın bir anda yanmaya başladığını anlatan Vural, "Çevredeki arkadaşlarla yangın tüplerini getirdik. Kaza sonrası otomobilin içinde bulunan 2 kişi kendi çabalarıyla dışarı çıkarak yanan araçtan uzaklaştılar. Yangın tüpü ile müdahale ettiğim sırada arka koltukta oturan kişi, alevlerin hafiflemesiyle dışarı çıktı. Amacımız içinde biri olabilir diye yangına müdahale etmekti. Olay yerindeki tüm arkadaşlar seferber olup yangın tüplerini getirdiler ve yangını söndürdük." diye konuştu.

 

Kaynak: AA

Kayseri kaza yaralı