Kayseri'de 18 yaşındaki genç, bindiği takside tüfekle kazara kendini vurdu

Kayseri Gündem haberleri Asayiş
Kayseri'de 18 yaşındaki genç, bindiği takside tüfekle kazara kendini vurdu

Kayseri Kocasinan'da 18 yaşındaki genç adam, bindiği ticari takside yanındaki tüfekle kazara kendini vurdu.

Kayseri'de 18 yaşındaki genç adam bindiği takside yanındaki tüfekle yanlışlıkla kendini vurdu. 

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bindiği ticari takside yanlışlıkla kendini vuran şahıs tedavi altına alındı.

Edinilen bilgi ve iddiaya göre, ilçeye bağlı Alsancak Mahallesi'nde meydana gelen olayda ticari taksiye binen M.G. (18), araç seyir halindeyken yanındaki tüfekle yanlışlıkla kendi vurdu.

Ayağından yaralanan şahıs, bindiği ticari taksiyle Kayseri Devlet Hastanesi acil servisine geldi. M.G., buradaki tedavisinin ardından Kayseri Şehir Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri de hastanenin önündeki ticari takside inceleme yaptı. Çevrede toplanan vatandaşlarda meraklı gözlerle olup biteni izledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DÖNERCİ BABA OĞUL SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesindeki silahlı saldırıda baba oğul olduğu öğrenilen 2 kişi yaralandı. 

Adana'da motosikletli kasklı iki şüpheli, dönerci dükkanı işleten Abdulhadi A. (63) ve oğlu Muharrem A.’ya (28) silahlı saldırı düzenledi. Kurşunların hedefi olan baba ve oğlu yaralanırken, motosikletli şüpheliler kaçtı.

​Olay, saat 21.45 sıralarında merkez Yüreğir ilçesine bağlı Selahaddin Eyyubi Mahallesi’ndeki bir dönerci dükkanı önünde meydana geldi. İddiaya göre, dönerci dükkanını işleten baba Abdulhadi A. ve oğlu Muharrem A., iş yerinin önündeki döner tezgahında çalıştıkları sırada yanlarına motosikletli ve kasklı iki şüpheli yaklaştı.

Şüpheliler, baba ve oğluna silahla ateş açtı. Abdulhadi A. ayaklarından, oğlu Muharrem A. ise karnından, sırtından ve bacaklarından vurularak yaralandı. Baba oğul kanlar içinde yere yığılırken şüpheliler ise kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı Muharrem A., ambulansla çevredeki bir özel hastaneye, baba Abdulhadi A. ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. (İHA-DHA)

 

 

Kaynak: İHA

Kayseri Kocasinan Gündem haberleri asayiş haberleri Adana silahlı saldırı