Kayıp Yasin ile ilgili şoke eden iddia: Yasak aşk ölüme götürdü

Gündem haberleri Konya
Kayıp Yasin ile ilgili şoke eden iddia: Yasak aşk ölüme götürdü

Konya’nın Akören İlçesinde o dönem 6 yaşında olan ve evlerinin önünde oynadığı sırada kaybolan Yasin Şahin ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Konya'nın Akören ilçesi'ne bağlı Belkuyu Mahallesi'nde yaşayan Y.Ş. ve Ü.Ş.'nin 5 çocuğundan biri olan anaokulu öğrencisi Yasin, 4 Nisan 2016 günü evlerinin önünde oynarken kayboldu. Çantasını müstakil evlerinin duvarına astıktan sonra bir anda sır olan çocuğun bulunması için jandarma ve AFAD ekipleri uzun süre çalışma yaptı.

Sarp kayalıkların olduğu bölgede, özel eğitimli iz takip köpekleri, droneler ve helikopterle yapılan aramalarda sonuç alınamadı. 80 kilometrelik alanda yürütülen arama çalışmaları 24 gün sonra sonlandırıldı. 6 yaşındaki çocuğun öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerine çalışmalar yoğunlaştırıldı. Soruşturmayı yürüten jandarma onlarca kişinin ifadesine başvurdu. Bir evin bahçesinde kadavra köpekleri ile birlikte kazı yapılsa da küçük çocuğun izine rastlanılmadı.

"YASİN'İ ANNESİ ÖLDÜRDÜ İDDİASI"

Sabah'tan Tolga Yanık'ın haberine göre, anne Ü.Ş. ve baba Y.Ş.'nin katıldığı programa bağlanan bir izleyici iddialarda bulundu. 2018 yılının Temmuz ayında Ü.Ş.'nin kadın sığınma evine geldiğini anlatan izleyici, "Ü.Ş. bana Yasin görmemesi gereken şeyleri gördü. Benim arkamdan gelmiş. Bizde onu öldürdük" dedi. O köydeki kuyular araştırılsın. O kuyulardan birinde o çocuğun cesedi çıkacak. Bana öldürdük dedi" diye konuştu. Bunu üzerine Y.Ş. de, "Köyde 3 tane kuyu var. Üçünü de boşaltıp incelediler. Foseptik kuyularına da bakıldı" dedi.

Ü.Ş.'nin Yasin'in kaybolmasından 1 ay kadar önce eşinin amcasının kızı H.Ş.'ye, "Ben Yavuz'a öyle bir acı yaşatacağım ki, kıyamette bile içerisinden çıkamayacak' dediği belirtildi. Ü.Ş. ise, "Bir anlık öfkemle söyledim. Ben çocuğum için halen daha ağlıyorum" dedi.

Y.Ş. de eşinin kendisine, "Sana bir acı yaşatacağım" dediğini anlattı. Jandarmanın dosya ile ilgili soruşturmasının da sürdüğü belirtildi.

 

Kaynak: Diğer

Konya