Kayıp döviz bürosu çalışanının telefon sinyali en son oradan gelmiş

Kayıp döviz bürosu çalışanının telefon sinyali en son oradan gelmiş

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 2 gün önce işe gideceğini söyleyerek evden çıkan ancak kendisinden bir daha haber alınamayan döviz bürosu çalışanı Berk Ergier'in son telefon sinyalinin yeri tespit edildi, bölgede arama çalışması başlatıldı. 

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 2 gün önce evinden işe gideceğini söyleyerek çıkan ve bir daha haber alınamayan döviz bürosu çalışanı 36 yaşındaki Berk Ergier için arama kurtarma ekiplerince çalışma başlatıldı.

İkiçeşmelik Mahallesi'nde yaşayan evli ve 1 çocuk babası Berk Ergier, salı günü saat 14.00 sıralarında çalıştığı döviz bürosuna gitmek için evden çıktı. Ergier, iş yerine gitmeyince mesai arkadaşları durumu ailesine bildirdi. Cep telefonu da kapalı olan Ergier'den bir gün boyunca haber alamayan yakınları, polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri, Ergier'in bulunması için çalışma başlattı.

Kayıp döviz bürosu çalışanının telefon sinyali en son oradan gelmiş - Resim : 1

CEP TELEFONU SİNYALİ TAKİP EDİLDİ, ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekip, Ergier'in oturduğu İkiçeşmelik Mahallesi'ndeki ev ve iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyip, cep telefonu sinyalini takibe aldı. Ergier'in cep telefonu sinyalinin son olarak Kirazlı Mahallesi'nden geldiğini belirleyen ekipler, çalışmaları, Kirazlı'nın ormanlık kesimlerinde yoğunlaştırıldı. 

AKUT'un 7, AFAD'ın ise 4 kişilik personel ile destek verdiği arama- kurtarma çalışmaları 2 drone ve 2 arama-kurtarma köpeğiyle sürüyor.

Ergier'in bir Ekşi Sözlük yazarının da abisi olduğu belirtildi. Ekşi Sözlük'te dün açılan bir konu başlığında Ergier'in fotoğrafları paylaşıldı, son duruma ilişkin bilgiler de verilerek hala kendisinden bir haber alınamadığı belirtildi. 

Kaynak: DHA

berk ergier ekşi sözlük Aydın kuşadası