Kavşakta kararsız kalan sürücü kazaya neden oldu: 4 yaralı

TEM Otoyolu'nda, kavşak girişinde kararsız kalan sürücüye çarpmamak için yan şeride geçen otomobilin, panelvan araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza saat 00:00 sıralarında TEM Otoyolu Alibeyköy sapağında meydana geldi. İddiaya göre, Ankara istikametine doğru seyir halindeki M.K.'nın kullandığı otomobil en sağ şeritten ilerlerken Alibeyköy sapağına yaklaştığında beyaz renkli hafif ticari araç, kavşağa girip girmemekte kararsız kaldı. Bir anda kavşağa yönelen plakası alınamayan hafif ticari araca çarpmamak için orta şeride yönelen M.K., ismi öğrenilemeyen yabancı uyruklu bir şahsın kullandığı minibüse çarptı.  

MİNİBÜSTE BULUNAN 4 KİŞİ YARALANDI

Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs takla attı. Minibüste bulunan 4 kişi hafif yaralandı. Kısa sürede olay yerine gelen ambulanslarla çevrede bulunan hastanelere kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

OLAY ANINI ANLATTI

Kazanın ardından diğer araç sürücüleri durarak yaralılara yardım etti. Görgü tanığı Sabri Aşıkyürek kazanın Kavşağa girip girmemekte kararsız kalan bir araç nedeniyle yaşandığını belirterek, "Araçlar gelirken, orta şeritten biri gelip taksinin üzerine kırıyor. O araçta devrilen minibüse vuruyor. O da takla atıyor. Kaza böyle oluyor yani. O diğer araç, anayoldan çıkıp tali yola girerek kaçıyor. Yaralılar Suriye vatandaşı 4 kişi. Durumları iyiydi. Omuzlarından şikayetçilerdi" dedi. 

kaza TEM Otoyolu Alibeyköy