Katilin adı Ercan Özkavlak: Eski kız arkadaşını öldürüp mesai arkadaşını yaralayan erkek, indirimsiz müebbete mahkum edildi

Bartın Kadın cinayetleri kadın cinayeti Gündem haberleri
Katilin adı Ercan Özkavlak: Eski kız arkadaşını öldürüp mesai arkadaşını yaralayan erkek, indirimsiz müebbete mahkum edildi

Bartın'da eski sevgilisi Azize Gülmez'i (25) öldürüp, maktulün mesai arkadaşı Emrullah Yıldız'ı yaralayan Ercan Özkavlak (31), 2 farklı suçtan müebbet ve 15 yıl hapis cezasına mahkum edildi. Katile herhangi bir indirim uygulanmadı.

Bartın'daki kadın katili, indirimsiz müebbete mahkum edildi.

Olay, 9 Kasım 2021'de Karasu köyü mevkisinde meydana geldi. Ercan Özkavlak, eski sevgilisi Azize Gülmez ile telefonda tartıştıktan sonra çalıştığı fındık deposuna gitti. İkili arasında tartışma çıktı. Bu sırada Özkavlak, hem Gülmez'i hem de araya giren işe yeri çalışanı Emrullah Yıldız'ı vurdu. Gülmez hayatını kaybetti, Yıldız ise tedavisi sonrası taburcu oldu. Gözaltına alınıp, tutuklanan Özkavlak hakkında 'kasten öldürme' ve 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından dava açıldı.

HERHANGİ BİR İNDİRİM UYGULANMADI

Bartın Ağır Ceza Mahkemesi'nde davanın karar duruşması, görüldü. Öldürülen Gülmez'in annesi İlknur ile babası Mehmet Gülmez'in katıldığı duruşmaya Özkavlak, SEGBİS ile bağlandı. Son sözleri sorulan Özkavlak, "Çok pişmanım" dedi. Mahkeme heyeti, Özkavlak'a 'kasten öldürme' suçundan müebbet, 'öldürmeye teşebbüs' suçundan da 15 yıl hapis cezası verdi. Sanığa herhangi bir indirim uygulanmadı.

KAYIP ÖĞRETMENİN CENAZESİ DEREDE BULUNDU

İstanbul Silivri'de yaşayan öğretmen Hasan Sezer, 3 Kasım Cuma günü evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Kayıp öğretmenin cenazesi, evinin yakınlarındaki derede bulundu. Hasan Sezer'in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Olay, Silivri'de Gümüşyaka Merkez mahallesinde meydana geldi. Evinden 3 Kasım Cuma günü çıkan öğretmen Hasan Sezer'den bir daha haber alınamadı. Yakınlarının ihbarı üzerine jandarma ekipleri Hasan Sezer'i arama çalışması başlattı. Sezer'in cenazesi evinin yakınlarındaki Kula deresinde bulundu. Silivri Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri kayıp öğretmenin cenazesini dereden çıkardı. Öğretmen Hasan Sezer'in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA