Katil Mithat Kocadağ, eşi Mine Kocadağ'ı öldürmek için 30 dakika boyunca boğazını sıkarak işkence ettiğini açıkladı

Denizli Kadın cinayetleri kadın cinayeti Gündem haberleri
Katil Mithat Kocadağ, eşi Mine Kocadağ'ı öldürmek için 30 dakika boyunca boğazını sıkarak işkence ettiğini açıkladı

Denizli'de yaklaşık 6 aydır kayıp olan 1 çocuk annesi eşini çuvala koyup, iş yerinin yanındaki araziye gömdüğünü itiraf eden ve tutuklanan Mithat Kocadağ, ifadesinde Mine Kocadağ'ın boynunu 30 dakika boyunca sıktığını açıkladı.

Kan donduran kadın cinayeti, Denizli'de işlendi.

Pamukkale ilçesine bağlı Gözler Mahallesi’nde yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Mine Kocadağ, 2022 yılının Ağustos ayında ortadan kayboldu. Ağabeyinin bir televizyon programına çıkması üzerine eşi Mithat Kocadağ, sonunda her şeyi itiraf ederek eşini kendisinin öldürdüğünü söyledi.

Cesedin bulunmasının ardından Mithat Kocadağ, getirildiği Denizli'de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eşini ilk başta hızlıca ittiği için düştüğünü ve bundan dolayı öldüğünü söyleyen cani kocanın emniyette verdiği ifadeleri ortaya çıktı.

İlkin Mine'yi istemeyerek öldürdüğünü iddia eden koca, eşinin boğazını 30 dakika boyunca sıkarak yaşamını sonlandırdığını itiraf etti.

Mithat Kocadağ emniyette verdiği ifadede, "Eşimle ilişkiye girdim, sonrasında iki elimle 30 dakika boyunca boğazını sıktım. Cesedi banyoya koyduktan sonra bazanın altına aldım. Cesedi çuvalla otelin oraya götürdüm ve gömdüğüm yere attım" diyerek duyanların tüylerini ürpertti.

Öte yandan, Mine'nin ölmeden önce içtiği kahvesinin içine eşi tarafından fare zehri koyulduğu da iddialar arasında yer aldı.

 

Kaynak: İHA

kadın cinayetleri kadın cinayeti Denizli Mithat Kocadağ Mine Kocadağ