Kastamonu'da erkek dehşeti: Önce hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eşini, sonra iki polis memurunu vurdu

Kastamonu Kadına yönelik şiddet Gündem haberleri
Kastamonu'da erkek dehşeti: Önce hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eşini, sonra iki polis memurunu vurdu

Kastamonu’nun Ağlı ilçesinde bir erkek, hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eşini av tüfeğiyle vurdu. Vahşetin ardından kaçan şüpheli, kendisini takip eden polis memurlarıyla çatıştı.

Bir kadın daha erkek şiddeti nedeniyle hastanelik oldu. 

Olay, Kastamonu’nun Ağlı ilçesine bağlı Merkez Mahallesi Kale Caddesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, uzaklaştırma kararı olan H.S., cadde üzerinde eşi A.S. ile karşılaştı. Çıkan tartışma sonrasında H.S., av tüfeği ile A.S.’yi yaraladı. olayın ardından kaçan şüpheli H.S.’nin yakalanması için Ağlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yakalanmak istemeyen H.S. ile polis ekipleri arasında çatışma çıktı. Kurşunların isabet ettiği iki polis memuru yaralandı.

Hayati tehlikeleri bulunmayan A.S. ile iki polis memuru, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaşanan olayda yaralı olarak yakalanan H.S. ise suç aleti ile birlikte gözaltın alındı. Şahıs polis kontrolünde Özel Kastamonu Anadolu Hastanesine kaldırıldı. Yaşanan olayın ardından Cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

Kaynak: İHA

Kastamonu ağlı kadına yönelik şiddet erkek şiddeti