Kastamonu'da apartman toplantısında kan aktı: Çok sayıda yaralı var

Kastamonu Gündem haberleri Asayiş
Kastamonu'da apartman toplantısında kan aktı: Çok sayıda yaralı var

Kastamonu'da bir kafede düzenlenen apartman toplantısında kavga çıktı. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı.

Kastamonu'da bir apartmanda yaşayan sakinler kafede buluşarak toplantı yaptı. Apartman toplantısında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada kan aktı. Olayda 4 kişinin yaralandığı bildirildi. Aidat meselesi yüzünden çıktığı öğrenilen kavgada yaralananlardan 1'inin durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı belirtildi. 

"AİDAT MESELESİ" YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI

Kastamonu’da bir kafede apartman toplantısı sırasında çıkan kavganın "aidat meselesi" yüzünden olduğu öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi üzerinde bulunan apartmanın sakinleri, apartmanın altında hizmet veren kafede toplantı düzenlendi.

ÇIKAN ANLAŞMAZLIK KAVGAYA DÖNÜŞTÜ, TARAFLAR BİRBİRLERİNE SİLAH VE BIÇAKLA SALDIRDI

Gergin başlayan toplantıda iddialara göre apartman aidatı yüzünden apartman sakinleri arasında anlaşmazlık çıktı. Çıkan anlaşmazlığın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirlerine silah ve bıçakla saldırdı.

KAVGADA 1'İ AĞIR 4 KİŞİ YARALANDI

Kavgada N.K. ve A.K. silahla, S.K. ve oğlu S.K. bıçakla yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan N.K.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu ve acilen ameliyata alındığı öğrenildi.

APARTMAN SAKİNLERİ EKİPLERCE İFADELERİ ALINMAK ÜZERE KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, kavganın yaşandığı kafeye gelerek incelemelerde bulundu.

Polis ekipleri, toplantıya katılan apartman sakinlerini ifadesi alınmak üzere karakola götürdü.

OLAYA İLİŞKİN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Kaynak: İHA

Kastamonu Gündem haberleri asayiş haberleri