Kaşar çalan hırsız, yakalanınca hüngür hüngür ağladı

Gündem haberleri

Bir marketten 20 tane kaşar peyniri çalan hırsız polise yakalanınca hüngür hüngür ağladı.

Bayrampaşa'da, bir marketten aralıklarla 20 adet kaşar çaldıkları iddia edilen iki şüpheli, market sahipleri tarafından takip edilerek yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinden 2 paket kaşar ve çeşitli ürünler çıktı. Yakalanan hırsızlardan biri ağlarken, diğer şüpheli ise "Arkadaşı yolda gördüm. Varsa görüntüm zararını karşılayayım" diyerek suçlamaları reddetti.

Olay, dün öğlen saatlerinde Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, mahalledeki bir markete son günlerde hırsızlar dadandı. Marketten 20 kaşar ve çeşitli ürünler çalındı. Bunun üzerine hırsızları yakalamak için harekete geçen market sahipleri, dükkana giren iki şüpheliyi fark etti. Bir süre market sahipleri tarafından takip edilen şüpheliler, dükkandan çıkarken kaçmaya başladı. Şüpheli şahıslar 700 metre ileride durdurularak yakalandı.

Market sahipleri tarafından yakalanan 2 şüpheli iddiaları reddetti. 2 şahıstan biri yanındakini tanımadığını öne süren şüpheli, "Görüntüm varsa gideyim cezamı çekeyim yatayım. Zararını da karşılayayım" diyerek dil döktü. Diğer şüpheli hüngür hüngür ağlayarak kendisini yakalayanlardan şikayetçi olacağını söyledi. Şüpheli şahısları yakalayan market sahibi ise 1 ayda 20 tane kaşar çaldıklarını belirtti. Şüpheliler olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi.

 

Kaynak: Haber Global TV

hırsızlık bayrampaşa