Karısı ile birlikte sevgilisini arayan Erol Karakoç'un sözleri şaşkına çevirdi: Kadınlığını kullanıp beni kirletti

Karısı ile birlikte sevgilisini arayan Erol Karakoç'un sözleri şaşkına çevirdi: Kadınlığını kullanıp beni kirletti

Sevgilim Nursel isimli sevgilisinin, 1 milyon 200 bin lirasını çaldığını iddia eden Erol Karakoç, "Arabada üzerime atladı. Kadınlığını kullanıp beni kirletti" ifadeleriyle Müge Anlı'yı şaşkına çevirdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine inanılmaz bir olay yaşandı. "Sevgilim Nursel ve yeğeni Cansu, 1 milyon 200 bin liramı çaldı" diyen Erol Karakoç, eşi  birlikte canlı yayına çıktı.  Karakoç, "Sevgilim Nursel paramı aldı. Benimle birlikte olmak istedi. Arabada üstüme atladı. Beni kirletti. Alkollüydü. Kadınlığını kullandı" ifadelerini kullandı.

Bu sözleriyle herkesi şaşkına çeviren Karakoç, başından geçenleri şöyle anlattı: "Nursel ve Cansu, sürekli benden para istedi. Bir sürü masraf ettim Annelerinin rahatsız olduğunu söylediler para gönderdim. İcra var dediler para gönderdim. Klima yatak oturma odası istediler hepsini aldım. Kene gibi yapıştılar. Yardımcı olalım dedikçe beni soydular. Beni kullandılar."

Şoke olan Müge Anlı, "Bu lafı ediyor musun etmiyor musun? Bir erkeğin kirletildim dediğini ilk kez duydum bu yaşımda. Senin şu anlattığına kim inanır? Gerçekten şu an bizi izleyen erkekler sana ne söylüyorlar..." dedi.

Canlı yayına bağlanan Cansu isimli kişi ise şunları söyledi: "Erol abi bize evli olduğunu söylemedi. Dini nikah istedi. Resmi nikah yapın dedik. Sonra eşya ve koltuk aldılar. Sonra evli olduğunu öğrendik. Yalan söylüyorlar."

Müge Anlı