Karamollaoğlu'dan "Üçüncü bir ittifak mümkün mü?" sorusuna yanıt

Karamollaoğlu'dan "Üçüncü bir ittifak mümkün mü?" sorusuna yanıt

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Üçüncü bir ittifak mümkün mü?" sorusuna "Üçüncü ittifak teoride olur, fiiliyatta olur mu zaman gösterecek." diyerek yanıt verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hallk TV'de Şirin Payzın'ın sorularını yanıtladı. 

BAHÇELİ'NİN 'TTB' ÇIKIŞINA YANIT

Karamollaoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "TTB derhal kapatılmalı" çıkışına "Baroları da kapat, TTB'yi de kapat; bu despotluk olur" diyen Temel Karamollaoğlu, "Ne diyeceğimi bilemiyorum. Neden kapatılsın? TTB kim tabiplerin temsilcisi. Bu, parlamentoda farklı fikirler var, kapatıp kendimiz bir parlamento belirleyelim, demeye benziyor. Tabipler birleşiyor kendi temsilcilerini seçiyor" diyerek yanıt verdi. 

İTTİFAK SORUSUNA CEVAP VERDİ

Karamollaoğlu, "Millet İttifakı’nın neresinde duruyorsunuz? Yeni ittifaklar mı geliyor? Üçüncü bir ittifak mümkün mü?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Elbette mümkün, teorik olarak. Fiiliyatta mümkün mü oturup konuşulması gerekir. Neticesinde bu sandığa nasıl yansıyacak? Doğru bildiklerimizi söylersek karşımızda bulunanlar ondan bir pay çıkarırlar ve biz belli bir noktada buluşuruz. Türkiye’nin sıkıntısı nerede buluşacağımızı bilememekte. Deva, Saadet ve Gelecek ittifakı ihtimal içindedir. Üçüncü ittifak teoride olur, fiiliyatta olur mu zaman gösterecek."

Karamollaoğlu Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ittifak