Kar yağmadan soğuğu geldi! Peki okullar tatil mi? 12 Ocak'ta İstanbul'da okullar tatil mi, tatil kararı geldi mi?

İstanbul/haberglobal.com.tr
kar yağışı Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul
Kar yağmadan soğuğu geldi! Peki okullar tatil mi? 12 Ocak'ta İstanbul'da okullar tatil mi, tatil kararı geldi mi?

Yoğun kar yağışı sebebiyle Tekirdağ ve Kırklareli'nde eğitim öğretime bir gün ara verilmesinin ardından gözler İstanbul'a çevrildi. Peki; yarın İstanbul'da okullar tatil mi oldu? 12 Ocak Cuma günü mega şehirde okullar açık mı kapalı mı olacak, açıklama geldi mi? İşte, detaylar...

İstanbul hava durumu ile ilgili haberler gündem haberleri içerisinde yerini almaya devam ediyor. 12 Ocak Cuma günü İstanbul'da okullar tatil mi, kar tatili olacak mı sorusu son dakika gündemdeki yerini aldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), mega kent için sıcakların 0 derecelere düşeceğini ve kar yağışı beklendiği bildirildi. Bu noktada okulların durumu sorgulanıyor. Peki, yarın okullar kar tatili olur mu?

12 OCAK İSTANBUL HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İstanbul çevrelerinde havanın yer yer yağmurlu, kuzey kesimleri ile yüksek kesimlerinde kısa süreli karla karışık yağmurlu, genel itibari ile birlikte İstanbul'da perşembe günü parçalı çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

YARIN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Kar yağışı İstanbul'un yüksek kesimlerinde etkisini göstermeyi başladı. 12 Ocak yarın İstanbul'da okulların tatil olup olmadığı ile ilgili kesin bir açıklama yapılmadı. Konu ile ilgili açıklama geldiği zaman habere eklenecek.