Kahramanmaraş'taki baba-oğul katili tutuklandı

Kahramanmaraş Gündem haberleri
Kahramanmaraş'taki baba-oğul katili tutuklandı

Kahramanmaraş'ta Suriyeliler arasında çıkan kavgada pompalı tüfekle baba ile oğlunu öldüren ve 2 kişiyi de yaralayan katil zanlısı, tutuklandı.

Kahramanmaraş'ta Suriyeliler arasında çıkan borç-alacak kavgasında 

Kahramanmaraş'ta Suriyeliler arasında çıkan borç-alacak kavgasında pompalı tüfekle Alaa Almohamed Alseed (48) ile oğlu Alaeddin El Muhammed Elsaid'i (25) öldürüp, 2 kişiyi de yaralayan Ö.S., tutuklandı.

Dün öğle saatlerinde merkez Dulkadiroğlu ilçesinin Sakarya Caddesi'nde meydana gelen olayda Ö.S., iddiaya göre borç-alacak nedeniyle husumetli olduğu kişilere pompalı tüfekle ateş edip kaçtı. Ö.S.'nin tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği Alaa Almohamed Alseed ile oğlu Alaeddin El Muhammed Elsaid hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Olayın ardından şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün akşam saatlerinde Ö.S.'yi Duraklı Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen Ö.S., sorgusunda suçunu itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ö.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

Kaynak: DHA

kahramanmaraş Suriye Gündem haberleri