Kahramanmaraş’ta vahşet: Bir bardak su için can aldılar

İHA
Kahramanmaraş Cinayet Gündem haberleri
Kahramanmaraş’ta vahşet: Bir bardak su için can aldılar

Kahramanmaraş’ta susayan bir kişi, fabrika çalışanlarından 2'nci bardak suyu istediği için başlayan tartışmada sopayla dövülerek katledildi.

Kan donduran vahşet, Kahramanmaraş'ta bir fabrikada yaşandı.

İddiaya göre 29 yaşındaki Mesut Kazancı, 6 Eylül günü bir fabrikanın çalışanlarıyla yaşadığı tartışmanın ardından çıkan kavgada sopalarla dövülerek katledildi. 

NEDENİ BİR BARDAK SU

Mesut Kazancı isimli şahıs bir fabrikanın çalışanlarından bir bardak su istedi. İlk bardağı içtikten sonra ikinciyi de isteyen Kazancı ile çalışanlar arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Mesut Kazancı aldığı sopa darbeleriyle ağır yaralandı.

3 GÜN YAŞAM SAVAŞI VERDİ

İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Kazancı, 3 gün boyunca yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olayın ardından Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, kavgaya karışan 2 şüpheliyi gözaltına aldığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.A.I, (37) çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Diğer şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.