Kahramanmaraş'ta kahreden Van depremi detayı! Enkazın altındaki çocuklarını bekliyorlar

Van Kahramanmaraş Depremi

Van’da yaşayan Durmaz ailesi, Van’da 2011'deki 7.2'lik deprem sonrası Kahramanmaraş’a yerleşti. Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremde yerleştikleri apartman yıkıldı. Acılı baba çocuğunun enkaz altında olduğunu ve umutla onu beklediğini söyledi.

Kahramanmaraş’ta, Trabzon Caddesi'nde 6 katlı binanın 5’inci katına yerleşti. Kentte 6 Şubat günü saat 04.17’de meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremde Kahramanmaraş’taki yüzlerce ev gibi Durmaz ailesinin yaşadığı apartman da çöktü. Binanın enkazında kalan Mevlüt Durmaz, eşi ve 3 çocuğu, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. 20 yaşındaki bir çocuğu ise halen enkazın altında.

VAN DEPREMİ DETAYI

Van’da yaşayan Durmaz ailesi, Van’da 2011'deki 7.2'lik deprem sonrası Kahramanmaraş’a yerleşti. Meydana gelen deprem sonrası yaşadıkları apartman komple yıkıldı. Durmaz o anları anlattı.

YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA TUTULDUK

1 haftadır 7 katlı binanın enkazında gece gündüz iyi haber bekleyen Durmaz, “Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk. Tek isteğimiz, bir an önce oğlumun enkazdan sağ salim çıkması” dedi.

 

Kaynak: Haber Global TV

kahramanmaraş deprem Kahramanmaraş deprem enkaz Van depremi Van