Kağıthane'de iki grubun sokak ortasında çatışma anları güvenlik kamerasında

İstanbul

Kağıthane'de sabaha karşı gerçekleşen olayda, yol kenarında sohbet eden üç kişilik bir gruba yoldan geçen araçtan ateş açıldı. Bir kişinin de silahı ile karşılık vermesi sonucu yaşanan çatışma kameralara yansıdı. Olayda bir kişi karnından yaralandı.

Kağıthane’de geçtiğimiz günlerde sabaha karşı meydana gelen olayda, Oğuztunç Y., Sefkan Ç. ve bir arkadaşıyla birlikte cadde üzerinde bir araya gelerek sohbet etmeye başladı. Bu sırada caddeden geçen siyah renkli araçtaki bir şahıs, sohbet eden 3 kişiye doğru silahla ateş açtı. Araçtan ateş edilmesiyle birlikte Sefkan Ç. yanında bulunan tabancasını eline alarak kendilerine doğru ateş eden araçtaki şüpheliye doğru rastgele ateş açmaya başladı. Araçtan yapılan ateş sonucu Oğuztunç Y., şahıs karnından vurularak yere yığıldı. Yaralı şahıs ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansa hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İncelemeler devam ettiği esnada Ömer Faruk T. olaydan kısa bir sonra emniyete giderek aracında kurşun izlerinin olduğunu söyledi. Bunun üzerine aracı inceleyen ekipler, olayda kullanıldığını belirleyerek araç üzerinde geniş çaplı inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde araçtan ateş eden şahsın emniyette çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Abdurrahman T. (20) olduğunu tespit etti. Ekipler, “Kasten öldürmeye teşebbüs” ve “silahla tehdit” suçundan aranan firari Abdurrahman T.’nin Hamidiye Mahallesi’ndeki bir sitede olduğu bilgisine ulaştı. Bunun üzerine eve baskın düzenleyen polis ekipleri, evdeki Taha K. (20) ve Abdurrahman T.’yi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda ise tabanca ve 15 adet mermi ele geçirildi. Emniyette ifadesi alınarak sorgulanan Abdurrahman T. adli işlemlerinin yapılmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kaynak: İHA

kağıthane haberleri