Kafa karıştıran zeka bulmacası: Resimdeki farklı pastayı 4 saniyede bulmak için adeta bir dahi olmak gerekiyor

Optik illüzyon Zeka bulmacası Zeka testi
Kafa karıştıran zeka bulmacası: Resimdeki farklı pastayı 4 saniyede bulmak için adeta bir dahi olmak gerekiyor

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu gibi testlerde amaç farklı nesneyi mümkün olan en kısa sürede ayırt etmektir. Resimdeki farklı pastayı 4 saniyede bulmak için bir dahi olmak gerekiyor.

Optik illüzyonlu bir zeka bulmacası ile daha karşınızdayız. Bu resimde bir sayfa dolusu birbirinin aynısı pasta görmekteyiz. Bu pastalardan biri ise diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen ise resimdeki farklı pastayı 4 saniyede bulmanız.

Sadece gerçek bir dahi resimdeki farklı pastayı 4 saniyede buluyor. 

Kafa karıştıran zeka bulmacası: Resimdeki farklı pastayı 4 saniyede bulmak için adeta bir dahi olmak gerekiyor - Resim : 1

Resimdeki farklı pastayı bulmayı başaranları tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'lu kişiler olduğunuzu bir kez daha kanıtlıyor. 

Eğer resimdeki farklı pastayı bulamadıysanız o halde üzülmeyin. Sorunun doğru yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. 

Bu gibi optik illüzyonlu zeka testlerine doğru yanıta ulaşmak için görsel zekanızın ve bilişsel yeteneklerinizin gelişmiş olması gerekiyor. 

 4 saniyede sonuca ulaşamayanlar için testin çözümü aşağıda...

 Optik illüzyonlu zeka bulmacalarında doğru yanıta ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Bu testi 4 saniye dolmadan çözmek için dahi olmak gerekiyor.

Eğer henüz doğru yanıta ulaşamadıysanız işte zeka bulmacasının çözümü:

Kafa karıştıran zeka bulmacası: Resimdeki farklı pastayı 4 saniyede bulmak için adeta bir dahi olmak gerekiyor - Resim : 5