Kafa karıştıran optik illüzyon bulmacası: Resimdeki farklı balığı 4 saniyede bulmak için dahi olmak gerekiyor

Optik illüzyon Zeka bulmacası Zeka testi
Kafa karıştıran optik illüzyon bulmacası: Resimdeki farklı balığı 4 saniyede bulmak için dahi olmak gerekiyor

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu gibi testlerde amaç farklı nesneyi mümkün olan en kısa sürede ayırt etmektir. Resimdeki farklı balığı 4 saniyede bulmak için bir dahi olmak gerekiyor.

Optik illüzyonlu bir zeka bulmacası ile daha karşınızdayız. Bir sayfa dolusu birbirinin  aynısı balığın bulunduğu bu görselde balıklardan biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen ise resimdeki farklı balığı bulmanız. Farklı balığı bulmak için süreniz ise 4 saniye olacak.

Sadece gerçek bir dahi resimdeki farklı balığı 4 saniyede bulmayı başarıyor.

Kafa karıştıran optik illüzyon bulmacası: Resimdeki farklı balığı 4 saniyede bulmak için dahi olmak gerekiyor - Resim : 1

Resimdeki farklı balığı 4 saniyede bulmayı başardıysanız tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu ortaya koyuyor. 

Eğer doğru yanıta ulaşamadıysanız üzülmeyin. Sorunun yanıtı haberimizin devamında sizleri bekliyor.

Resimdeki farklı balığı bulmak için görsel zekanızın ve bilişsel yeteneklerinizin gelişmiş olması gerekiyor. Gerçek bir dahi farklı balığı 4 saniyede buluyor. 

4 saniyede sonuca ulaşamayanlar için çözüm aşağıda...

 Bu bir zeka testlerinde doğru yanıta ulaşma hızını IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Eğer 4 saniye dolmadan balığı bulmayı başardıysanız IQ'nuzun yüksek olduğu kabul ediliyor.

Henüz doğru yanıta ulaşamadıysanız işte zeka testinin doğru çözümü:

Kafa karıştıran optik illüzyon bulmacası: Resimdeki farklı balığı 4 saniyede bulmak için dahi olmak gerekiyor - Resim : 5