Kadınlar Günü'nde sokakta yürürken bıçaklı saldırıya uğrayan İlayda, toprağa verildi

İZMİR (DHA)
Kadın cinayetleri kadın cinayeti Gündem haberleri İzmir
Kadınlar Günü'nde sokakta yürürken bıçaklı saldırıya uğrayan İlayda, toprağa verildi

İzmir'in Konak ilçesinde annesiyle sokakta uğradığı bıçaklı saldırı sonucu can veren 20 yaşındaki İlayda'nın cenazesi toprağa verildi.

İzmir'de genç kadın, annesiyle sokakta yürüdüğü esnada uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda can verdi. Genç kadının cenazesi, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Konak ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde annesiyle yolda yürürken uğradığı bıçaklı saldırıda yaşamını yitiren İlayda Alkan'ın (20) cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi sonrası yakınlarına teslim edildi. Alkan'ın cenazesi, ikindide Torbalı ilçesindeki Ayrancılar Mezarlığı'na getirildi. Cenazeye Alkan'ın babası Rıza Alkan ve diğer yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namaz sonrası Alkan'ın cenazesi gözyaşları içinde defnedildi. 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Cinayet şüphelisi Yunus Yılmaz, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yılmaz’ın ifadesinde arkadaşlarıyla içki içtiğini, sonrasında yalnız başına evine gitmek için otobüs duraklarına doğru yürüdüğü sırada karşına İlayda Alkan ile annesi Oya Tarhan’ın çıktığını ve olayın gerçekleştiğini söyledi. Yılmaz, ifadesinde aşırı alkolü olduğu için başka bir şey hatırlamadığını da belirtti.