Kadın kılığına girdi: Hem eski eşini vurdu hem de sevgilisini öldürdü! İfadesi ise pes dedirtti

Adana kadın cinayeti haberler

Adana’da aile meclisinin aldığı karar üzerine kadın kılığına giren bir kişi, eski eşini vurup, sevgilisini öldürdü. Olaydan sonra polis yaptığı çalışmada cinayetin “töre saikiyle” işlendiğini tespit edip 9 kişiyi gözaltına alırken, 4 zanlı tutuklandı.

Adana Seyhan'da İddiaya göre biri kadın iki 2 şüpheli, 3 katlı binanın 2’nci katında oturan Yusuf Gença’nın  evinin önüne geldi. Evin zilini çalan şüpheliler, kapıyı açan Gença ile birlikte yaşadığı Hilal Ş.’ye  tabancayla kurşun yağdırıp, olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyup, eve gelen komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Gença’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Göğüs bölgesine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Hilal Ş. ise olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisinin ardından cenazesi alınan Gença toprağa verilirken, Hilal Ş.’nin ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Haber Global TV

Adana Seyhan cinayet haberler