Kadıköy'de seçimleri kazanamayan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni mesleği belli oldu

HABER MERKEZİ
31 Mart Yerel Seçimleri Kadıköy Fatih Mehmet Maçoğlu

Eski Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart seçimlerinde TKP'den İstanbul Kadıköy'de aday gösterildiği yarışı kazanamadı. "Komünist başkan" olarak bilinen Maçoğlu'nun yeni mesleği ise şaşırttı.

Türkiye Komünist Partisi'nden bir dönem belediye başkanlığı görevini üstlenen Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart'ta İstanbul Kadıköy'den aday gösterilmişti. Yüzde 10,02 oy oranı alarak seçimlerde beklediği desteği alamamıştı. Seçimlerin hemen ardından Tunceli'ye geri dönen Maçoğlu, memleketinde yeni bir döneme başladı. İşte Maçoğlu'nun yeni mesleği...

KOMÜNİST BAŞKAN FATİH MEHMET MAÇOĞLU'NUN YENİ MESLEĞİ 

"Komünist başkan" Maçoğlu, Tunceli'ye dönerek arı yetiştiriciliği yapmaya başladı. Bu süreçte kaydedilen bir videoyu da sosyal medya hesabından paylaştı.

"EKOLOJİYİ SAVUNAN ÜRETİM MODELİNİ HEM BENİMSİYOR HEM DE BİR PARÇASI OLUYORUZ"

Maçoğlu, arı yetiştiriciliği yaptığı alandan bir video paylaştı. Maçoğlu paylaşımına "Bahar aylarının gelmesiyle birlikte kolektif üretim çalışmalarımız hız kazandı. Arı bakımı ve kovanların bölünme işleminin ardından arılarımızı bal üretimi için yüksek rakımlı yaylalara göndereceğiz. Doğayı koruyan, ekolojiyi savunan üretim biçimlerini desteklemekle kalmayıp aynı zamanda bir parçası olacağız." notunu düştü.