Kadıköy'de esrarengiz cinayet! Öldürülen diş hekimi Şeyma Biran'ın komşusu konuştu

Gündem haberleri

Kadıköy’de gece saatlerinde yaşanan olayda, 64 yaşındaki diş hekimi Şeyma Biran, 6 katlı binanın 1’inci katında bulunan ofisinde ölü olarak bulundu. Biran'ın komşuları açıklamalarda bulundu.

İstanbul Kadıköy'deki olay gece saatlerinde Caferağa Mahallesi General Asım Gündüz Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı binanın 1’inci katındaki dairede meydana geldi.

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

İddiaya göre, 64 yaşındaki diş hekimi Şeyma Biran’dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Diş hekimliği ofisinin kapının açılmasının ardından vahşet ortaya çıktı.

Polis, kan gölüne dönen ofisin içinde yerde kanlar içinde yatan Biran’ın cesedi ile karşılaştı. Biran’ın boynunda ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler olduğu öğrenildi.

Kadıköy'de esrarengiz cinayet! Öldürülen diş hekimi Şeyma Biran'ın komşusu konuştu - Resim : 1

KOMŞUSU KONUŞTU

Ölü bulunan diş hekiminin komşusu, “2013 yılından beri tanıyorum. Sohbet etmişliğimiz vardı. Gayet normal, tatlı sağlıklı bir insandı. Güler yüzlü idi. Apartmana girerken ve çıkarken karşılaşırdık. Birkaç kere de muayenehanesine gitmiştim. Gayet sıcakkanlı biriydi. Ben de asla böyle bir şey olduğuna inanamadım. Şüphelendiğim biri yok, o kadar samimiyetim yoktu. Uzun zamandır da kendisini görmedim. Ortağı ile birlikte işletiyordu. Ortağı da diş hekimi idi, birlikte işletiyorlardı” dedi.

Öte yandan Biran'ın cenazesi otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi.
Biran’ın yarın Şakirin Camii’nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Kadıköy kadıköy haberleri Şeyma Biran