Korku dolu anlar kamerada! Hırsızlar genç kadına silah çekti

Kadıköy'de binaya giren maskeli iki şüpheliyi fark eden baba ve kızı şahıslara engel olmak istedi. Bir anda karşılarında iki kişiyi gören hırsızlar kaçmaya başladı. 23 yaşındaki genç kadın şüphelilerden birini yakalamaya çalışınca hırsızlar tarafından silahla tehdit edildi.

Geçtiğimiz çarşamba günü 20.00 sıralarında Bostancı'da meydana gelen olayda, maskeli ve silahlı 2 kişi binanın dış kapısını kartla açarak içeri girdi. Bir süre binanın içinde dolaşan ve etrafı kolaçan eden şüphelileri güvenlik kamerasından fark eden apartman görevlisi ve kızı Merve Vural evlerinden dışarı çıktı. Şüphelilerle göz göze gelen apartman görevlisi Feyzullah Vural Kimsiniz, kime geldiniz diye sormaya başlayınca sözlü tartışma başladı. Tartışma sonrasında şüpheliler, hızla binadan çıkarak kaçmaya çalıştı. Bu sırada 23 yaşındaki Merve Vural şüphelilerin peşinden koşmaya başladı. Genç kız bahçe kapısından geçti, şüphelinin üzerine atlayarak kaçmasını engellemeye çalıştı. Diğer şüpheli silahını doğrultarak genç kızı tehdit etmeye başladı. Bunun üzerine baba ve kızı, şüphelilerin peşini bıraktı. Maskeli ve silahlı kişiler geldikleri otomobil ile uzaklaştı.

Yaşanan film gibi olay binanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde kartla binanın dış kapısını açan şüpheliler, binanın içinde dolaşmaya başlıyor. Bu sırada apartman görevlisi ve kızı şüphelilerle göz göze geliyor. Tartışma sonrası şüpheliler kaçmaya çalışırken, apartman görevlisinin kızı şüphelilerden birinin üzerine atlayarak kaçmasını engellemeye çalışıyor. Bu sırada diğer şüpheli genç kıza silahını doğrulttuğu görülüyor.

Kaynak: DHA

kadıköy haberleri Bostancı haberleri