Kadıköy Moda Sahili'nde dehşet anları! Vatandaşlar cep telefonuna kaydetti: "Vurmayın" diye bağırdı

İstanbul Gündem haberleri

Kadıköy Moda Sahili'nde ağızlıksız gezdirilen bir köpeğin, yaşlı çift ve küçük köpeklerine saldırdığı anlar kameraya yansıdı. Yerdeki kadının kolunu bırakmayan köpeği çevredekiler ayırmaya çalıştı. O anlarda bazı kişilerin "Vurmayın" diye bağırdıkları duyuldu.

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Moda sahilinde sahibi tarafından ağızlıksız dolaştırılan bir köpek, yoldan geçen bir vatandaşa saldırdı. Küçük köpeğini kucağında taşıyan sahibi yere yuvarlanırken, çevrede bulunan vatandaşlar araya girmeye çalıştı.

Vatandaşlar, olay esnasında ellerine geçirdikleri tahtalar ile köpeğe vurarak engellemeye çalıştı. Bu esnada da çevrede bulunan bazı kişilerin köpeğin saldırma girişiminin engellendiği sırada "Vurmayın" diye bağırdıkları duyuldu.

Kadıköylife'nin haberine göre, saldırıya uğrayan köpek ve sahibi, daha sonra olaya müdahale eden birkaç vatandaş tarafından kurtarıldılar. Yaralanan küçük köpek tedavi için veterinere götürülürken, yaralanan vatandaş ise tedavi için hastaneye gitmek üzere olay yerinden uzaklaştı.
Kadıköy Moda Sahili'nde dehşet anları! Vatandaşlar cep telefonuna kaydetti: "Vurmayın" diye bağırdı - Resim : 1

 

Kaynak: Haber Global TV

Kadıköy kadın köpek