Jülide Ateş ödüllü format "40" ile Haber Global'de ekranlara dönüyor

Jülide Ateş

Ekranlara dönmeye hazırlanan Jülide Ateş "40" programının yeni yüzü oldu.

Birbirinden renkli ünlü konukların ağırlanacağı programda zorluk derecesi değişen toplamda yanıtlanması gereken 40 soru var.

Sanat, siyaset, spor gibi değişik alanlarda ün yapmış konuklar bu 40 soruyu sansürsüz, müdahalesiz ilk ağızdan cevaplayacaklar.

Fikirlerini yaşadıklarını ve anlatmak istediklerini seyirciye ve Jülide Ateş'e ilk ağızdan özgürce anlatacaklar. Her soruya cevap verme süresi ise 2 dakika olacak.

"40"ta sorulamayanlar sorulacak, konuşulmayanlar konuşulacak.  

Televizyon ve habercilik kariyerinde 27 yılı geride bırakan usta isim Jülide Ateş Türkiye'nin saygıdeğer pek çok haber kanalında yüreğinin rengini de katarak, sayısız başarı ve birinciliklere imza atmıştır.

TDK Onur Ödülü gibi sayısız seçkin ödülün de sahibidir.

JÜLİDE ATEŞ'TEN İLK AÇIKLAMA

Jülide Ateş; "Kariyerimin olgunluk dönemine denk gelen çok önemsediğim, televizyona dönmeme vesile olan bir program. Bu nitelikli program ile ekranlara döndüğüm için çok heyecanlıyım.  

Değerli ekip arkadaşlarımla beraber güzel işler yapacağımıza eminim" dedi.

ÖDÜLLÜ FORMAT "40" ARTIK HABER GLOBAL'DE...  

Uluslararası başarıya imza atan formatlardan bir tanesi olan "40" programı Haber Global'e transfer oldu. "40"'ın yapım şirketi ise BBO Yapım, Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar.  

Jülide Ateş ödüllü format "40" ile Haber Global'de ekranlara dönüyor - Resim : 1

Başarılı ve ödüllü program '40' dünyanın saygın fuarlarından biri olarak gösterilen "CANNES MİPCOM" format fuarında en iyi formatlar arasında seçilmişti.   

İlk defa bir sohbet programının format kurallarıyla bir araya getirilerek farklı bir yapısıyla öncü formatlar arasında gösterilerek fuar tarihinde yayınlanan ilk talk show olma özelliğini de kazanmış oldu. "40" programı gerek dijital medya gerekse televizyon dünyasını birleştirdi. 

Başta Almanya olmak üzere birçok Avrupa ülkesine de opsiyonlanan program artık Haber Global'de ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 

JÜLİDE ATEŞ KİMDİR?

6 Mayıs 1971 Elazığ doğumlu haberci ve sunucu Jülide Ateş, 1996'da Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. 1990'de yapılan yarışmada "Türkiye Güzeli" seçildi. 1991 yılında Miss Universe ve Miss World güzellik yarışmalarında dokuzuncu oldu. İlk televizyon deneyimine 1992'de Star Haber'i sunarak başlayan Ateş, kariyerinde Kanal D, TGRT, Kanal 1, TRT 2, CNN Türk, NTV, Habertürk TV, Show TV gibi Türkiye'nin önde gelen kanallarında görev aldı. 

HABER GLOBAL HAKKINDA: 

Haber Global, insanı merkeze koyan, dertleri değil çözümleri gösteren, insan odaklı, sosyal habercilik anlayışıyla, Türkiye'nin en iyi haber kanalı olmayı hedeflemektedir.

Haber Global ekranında sadece Türkiye'den ve dünyadan haberler değil, sokağın, insanların ve siyasal gündemin nabzı tutulup; doğru isimlerle doğru noktalara odaklanan haber tartışma programları, ekonomi ve spor bültenleri, teknoloji, sanat, magazin, haber programları ve belgeseller yayınlanmaktadır. 

  Haber Global'in Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Elnur Abdullayev, CEO'su televizyon ve dijital yayıncılığın genç ve tecrübeli ismi Mammad Gulmammadov'dur. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Faruk Demirel, Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı ve Haber Yayın Yönetmeni Alişer Delek, Haber Müdürü Serdar Akdoğar, Web- Haber Koordinatörü Barış Erkaya, Kurumsal İletişim Direktörü Ayşe Yonca Baltaoğlu, TV ve Web Reklam Grup Başkanı Gürcan Korkmaz'dır.  

      

HABER GLOBAL FREKANS BİLGİLERİ:

DİGİTURK 47.Kanal

D-SMART 42.Kanal

TİVİBU 50.Kanal

KABLO TV: 71.KANAL (HD)

                    910.KANAL (SD)

TV+ 46.Kanal

UYDU: TÜRKSAT 3A (HD)

             TÜRKSAT 4A (SD)

        

Jülide Ateş Haber Global