İzmit'te bir kişi, aracından stepne çıkardığı esnada önce kamyonet sonra otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti

Kocaeli Gündem haberleri Trafik kazası
İzmit'te bir kişi, aracından stepne çıkardığı esnada önce kamyonet sonra otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti

İzmit'te otomobilinin lastiği patladığı için emniyet şeridine park eden ve bagajından yedek lastiği çıkaran 67 yaşındaki Cahit Özen, önce arabasına kamyonetin çarpmasıyla birlikte yola savruldu, sonra bir otomobilin üzerinden geçmesiyle yaşamını yitirdi.

Patlayan tekerleğini onarmak isterken, trafik kazasına kurban gitti.

Kaza saat 15.00 sıralarında TEM Otoyolu İzmit geçişi Alikahya mevkiinde meydana geldi.

İstanbul yönünde ilerleyen Cahit Özen, idaresindeki otomobili, sağ ön lastiğinin patlaması nedeniyle emniyet şeridinde durdurdu. Özen, yedek lastiği almak için aracın bagajındaki eşyaları boşalttığı sırada, plakası belirlenemeyen bir kamyonet otomobile arkadan çarptıktan sonra kaçtı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Cahit Özen'e, arkadan gelen Oktay K. idaresindeki otomobil de çarptı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri geldi.

İzmit'te bir kişi, aracından stepne çıkardığı esnada önce kamyonet sonra otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti - Resim : 1

Sağlık ekibi, Cahit Özen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, otoyolu kısa süreli trafiğe kapatarak bölgede olay yeri inceleme çalışması yaptı. Özen'e çarpan otomobilin sürücüsü Oktay K., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kamyonetin tespit edilmesi için çalışma başlatıldı. 

Olay yerindeki çalışmaların sona ermesinin ardından Cahit Özen'in cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

 

Kaynak: DHA

İzmit trafik kazası stepne