İzmir'de polise silah çeken gaspçı vurularak etkisiz hale getirildi

İzmir Gündem haberleri Asayiş
İzmir'de polise silah çeken gaspçı vurularak etkisiz hale getirildi

İzmir'in Konak ilçesinde girdiği iş yerindeki Kongo uyruklu şahsın cep telefonunu gasp eden ve kaçarken 'dur' ihtarında bulunan polislere silah çeken zanlı, polis tarafından silahla bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

İzmir'de polise silah çeken zanlı bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

İzmir'in Konak ilçesinde girdiği iş yerindeki Kongo uyruklu şahsın cep telefonunu gasp eden ve kaçarken 'dur' ihtarında bulunan polislere silah çeken şüpheli, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Olay, saat 18.30 sıralarında Anafartalar Caddesi'nde meydana geldi. Bir nargile dükkanına elinde tabancayla giren B.A. (26), H.F. isimli Kongo uyruklu müşterinin cep telefonunu silah zoruyla aldı. O esnada iş yerinde bulunan dükkan sahibinin yakını E.A. ile geçmişten aralarında husumet olduğu öğrenilen silahlı gaspçı arasında kavga çıktı.

Kavgayı gören çevredeki esnaf ve vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler kısa sürede adrese gelirken, elinde tabancayla kaçan ve 'dur' ihtarında bulunan polislere silah çeken şüpheli, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan yaralı şahıs, ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralı gaspçının hayati tehlikesi bulunmazken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

Kaynak: İHA

İzmir Konak Gündem haberleri asayiş haberleri polise mukavemet