İzmir'de feci kaza! Araçlarından inen sürücülere otomobil çarptı: 2 kişi hayatını kaybetti

İHA
İzmir Trafik kazası
İzmir'de feci kaza! Araçlarından inen sürücülere otomobil çarptı: 2 kişi hayatını kaybetti

İzmir'in Torbalı ilçesinde kamyonet ile ambulansın karıştığı maddi hasarlı kazada tutanak tutmak için araçlarından inen 2 sürücüye başka bir otomobil çarptı. Yaşanan korkunç kazada yola savrulan 2 kişi yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 17.30 sıralarında Yeşilköy-Ayrancılar yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Navruz yönetimindeki 09 U 1299 plakalı kamyonet, Bilan Talaş yönetimindeki 35 ATK 049 plakalı ambulansa arkadan çarptı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

SÜRÜCÜLER YOLA SAVRULDU

Kazaya bakmak için araçlarından inen 2 sürücüye bu esnada, K.B. yönetimindeki otomobil çarptı. Otomobilin çarptığı 2 sürücü de yola savrularak ağır yaralanırken, ihbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere kaldırdı.

2 KİŞİ ÖLDÜ

Sürücüler Bilan Talaş ve Mustafa Navruz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü K.B. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.