İzmir'de eski eşini yaralayıp annesini katleden erkek tutuklandı

İzmir Kadın cinayetleri kadın cinayeti Kadına yönelik şiddet Gündem haberleri
İzmir'de eski eşini yaralayıp annesini katleden erkek tutuklandı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde eski eşi Seher G.'yi yaralayıp (31) annesi Aysel G.'yi (62) öldüren Davut Y. adlı erkek, tutuklandı.

Bir kadın daha erkek eliyle hayattan koparıldı.

Cinayet, İzmir'de yaşandı.

Davut Y. adlı erkek, sokakta karşılaştığı eski eşi Seher G. ve annesi Aysel G. ile tartıştı. Yaşanan gerginlik sırasında Davut G. eski eşini karnından, eski kayınvalidesini ise başından tabancayla vurdu. Anne ile kızı kanlar içerisinde yere yığılırken Davut Y. olay yerinden otomobille kaçtı.

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan anne Aysel G. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, kızı Seher G. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Anne hayatını kaybederken, kızının tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olay yerinden araca binerek kaçan Davut Y., bir süre sonra polis ekiplerine teslim oldu. Zanlı, emniyetteki ifadesinde eski eşi Seher G. ile dini nikahlı olduğunu ve kadının ayrılmak istediğini, bunun üzerine cinayeti işlediğini itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Kaynak: İHA

İzmir Karabağlar kadın cinayeti erkek şiddeti