Kahvede cinayet! Okey oynarken silahlı saldırıya uğradı

Gündem haberleri

İzmir'de, 35 yaşındaki A.A., kahvehanede oyun oynarken kimliği belirsiz bir silahlı saldırgan tarafından tabanca ile vurularak yaşamını yitirdi. Olayın ardından polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

İzmir Bayraklı'da, dün saat 20.30 sıralarında Gümüşpala Mahallesi 7020 sokakta bulunan bir kahvehanede kan donduran bir cinayet meydana geldi.

TABANCAYLA ATEŞ AÇTI

Kahvehanenin bahçesinde arkadaşlarıyla okey oynayan A.A.'ya (35), kimliği belirsiz bir kişi tabancayla ateş açtı.

ŞÜPHELİ OLAY YERİNDEN KAÇTI

A.A., kanlar içerisinde yere yığılırken şüpheli olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Kahvehanedekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

VÜCUDUNA 3 MERMİ İSABET ETTİ

Polis ekipleri bölgeyi güvenlik çemberine alarak çalışma başlatırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de bölgede incelemede bulundu. Vücuduna 3 mermi isabet ettiği öğrenilen A.A., sağlık ekipleri tarafından ambulansla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan A.A., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Talihsiz adamın cansız bedeni, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kahvede cinayet! Okey oynarken silahlı saldırıya uğradı - Resim : 1

KATİL ZANLISI HER YERDE ARANIYOR

Öte yandan olayla ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde görgü tanıklarının ifadelerini alan ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

İzmir Bayraklı İzmir haberleri cinayet