İşte 15 Temmuz gecesinin sembolü olan kamyonun son hali

İşte 15 Temmuz gecesinin sembolü olan kamyonun son hali

Şerife Boz, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Taksim'deki Demokrasi Nöbetine kendi kullandığı hafriyat kamyonuyla gitmişti. Boz'un kamyonu darbe gecesinin sembollerinden biri olmuştu. Kocaeli'de sergilenen kamyon çürümeye yüz tuttu.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında 51 yaşındaki Şerife Boz, Taksim Meydanı'ndaki Demokrasi Nöbetine kendi kullandığı ve yakınları ile komşularını doldurduğu hafriyat kamyonuyla gitmişti.

15 TEMMUZ MİLLİ İRADE PARKI'NDA SERGİLENİYOR

Darbe girişiminin ardından simgeleşen kamyonun Başiskele Belediyesi tarafından Yeşilyurt Mahallesine yapılan 15 Temmuz Milli İrade Parkında sergilenmesi için çalışma yapıldı. 2017 yılında Şerife Boz ve ailesinin de katılımıyla parkın açılışı yapıldı. Sergilenen kamyonun sürücü koltuğu kısmına ise Şerife Boz'u temsil edecek bir figür yapıldı. Simge haline gelen kamyon yaklaşık 2 buçuk yıldan bu yana Başiskele 15 Temmuz Milli İrade Parkı'nda sergileniyor. 

KAMYON ÇÜRÜMEYE YÜZ TUTTU

Kocaeli Denge Gazetesi’nde yer alan habere göre; aradan geçen zamanda kamyonun çürümeye yüz tuttuğu görüldü. Bakımsızlıktan kamyonun bazı kısımları paslandı. Ayrıca kamyonun ön ve arka farları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırılarak lambaları çalındı. Camları da kırılan kamyonun sürücü kısmını ise sokak hayvanları mesken tuttu.

İşte kamyonun son hali;

İşte 15 Temmuz gecesinin sembolü olan kamyonun son hali - Resim : 1

İşte 15 Temmuz gecesinin sembolü olan kamyonun son hali - Resim : 2

İşte 15 Temmuz gecesinin sembolü olan kamyonun son hali - Resim : 3

İşte 15 Temmuz gecesinin sembolü olan kamyonun son hali - Resim : 4

İşte 15 Temmuz gecesinin sembolü olan kamyonun son hali - Resim : 5

15 Temmuz Taksim kamyon