İstanbul'un Sultangazi ilçesinde kebapçının tavanı çöktü, çalışanlar canını son anda kurtardı!

İstanbul Gündem haberleri

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bir kebapçının tavanında çökme meydana geldi. Tavan çöktüğü esnada temizlik yapan çalışanlar, canlarını son anda kurtardı.

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bir kebapçı dükkanının tavanında meydana gelen çökme sırasında temizlik yapan çalışanlar, canlarını son anda kurtardı. 

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde bulunan bir kebapçıda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir kebapçı dükkanında temizlik yapıldığı sırada henüz bilinmeyen bir sebeple tavanında çökme yaşandı. Olay sırasında iş yerinde bulunan bir çalışan mutfak bölümüne, başka bir çalışan ise dışarıya kaçarak canlarını son anda kurtardı. Dükkanda müşterinin olmaması ise olası bir faciayı önledi.

“TEMİZLİK BİTER BİTMEZ YAŞANDI, İKİ ÇALIŞAN DA SON ANDA KURTULDU”

Kebapçıda çalışan Faik Ceylan, “Biz burayı geçen sene tadilat yaptık. Tadilatımız tam bitmeden, bizim mimar bırakıp gitti. Tavanı yapmışlar ama iyi yapmadıkları için çökme yaşandı. Bütün tavan komple aşağıya indi. Allah korusun 3-5 müşteri vardı, onlar çıktıktan sonra oluyor. Tam temizlik biter bitmez yaşandı, iki tane elemanda son anda kurtuldu. Böyle sahte iş yapanların piyasada gezmesini insanlar duyarlı olması gerekiyor. Bu tür şeylerin yaşanmaması için devletin buna el atması lazım” diye konuştu.

İstanbul Sultangazi’de kebapçıda yaşanan tavan çökme olayı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, işyeri çalışanlarının temizlik yaptığı sırada tavanın çöktüğü ve elemanların son anda kaçarak kurtulduğu görülüyor.

 

Kaynak: İHA

İstanbul Sultangazi kebapçı