İstanbul'un Kartal ilçesinde bir kişi 3 zanlı tarafından silahlı saldırıya uğradı

İstanbul Kartal
İstanbul'un Kartal ilçesinde bir kişi 3 zanlı tarafından silahlı saldırıya uğradı

İstanbul'un Kartal ilçesinde caddede arkadaşıyla yürüyen Barış Aytumur, kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Zanlılar, Aytumur'un birlikte yürüdüğü arkadaşını darbettikten sonra olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerince olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, saat 18.30 sıralarında İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Uğur Mumcu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre mahallede esnaflık yapan Barış Aytumur, arkadaşıyla caddede yürüdüğü sırada, kimliği belirsiz 3 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Aytumur'un arkadaşını da darbeden şüpheliler, olay yerinden kaçtı. Saldırganların silahlarından çıkan mermilerden bazıları park halindeki bir otomobile ve caddeden geçen bir araca isabet etti. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Barış Aytumur, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri yerde çok sayıda mermi kovanı ve 2 adet silah buldu. Polis ekipleri kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. 

Mahalle sakini Mustafa Kadirayvaz, "Anlamadık, oturuyorduk bir anda kurşun yağdırıldı. Ben çok kötü oldum zaten. Öldü mü bilmiyoruz. Şu anda konuşamıyorum. Yaralı durumdaymış. Haber alamadık daha. Barış Ağabeyimiz mahallenin en iyi insanlarından biri. Zarar verilecek bir insan da değil.  Kim vurdu bilmiyorum. Alacak meselesi diyorlar. Vuranlar kaçmışlar, iki kişi gördüm ben. Yere yattık zaten biz" dedi. 

 

Kaynak: DHA

İstanbul İstanbul haberler İstanbul Kartal haberleri İstanbul Kartal haberleri