İstanbul'da şiddetli rüzgarda motosikletlilerin imdadına metrobüsler yetişti

İstanbul Metrobüs Gündem haberleri

İstanbul'da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle köprüde zor anlar yaşayan motosikletlilerin imdadına metrobüs şoförleri yetişti.

İstanbul'da yağmur ve rüzgar etkili oluyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçmek isteyen motosikletliler rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı.

Düşmemek için büyük çaba sarf eden kuryelerin yardımına sürücüler yetişti. Köprüden geçen metrobüs ve otomobil sürücüleri, rüzgarın etkisini azaltmak için araçlarıyla motosikletlilere kalkan oldu.

O anlar kameralara yansıdı. 

İstanbul'da şiddetli rüzgarda motosikletlilerin imdadına metrobüsler yetişti - Resim : 1

GÜNDEM HABERLERİ

- Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan'ın annesi Güneri Babacan yaşamını yitirdi.

- Mersin'de tartıştığı erkek arkadaşı Mehmet A. (27), tarafından evinde tabancayla başından vurulan İrem Sağlam (24) hayatını kaybetti. Polisin, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

- MHP lideri Bahçeli, gazetecilerin Saffet Sancaklı sorusu üzerine "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor?" yanıtını verdi.

- Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün akşam saatlerine kadar deprem bölgesinde kuvvetli yağışın beklendiğini bildirdi.

- Kocaeli'nin Gebze ilçesinde lojistik deposunda 04.00 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 8 saatlik çalışmasıyla saat 12.00 sıralarında kontrol altına alındı.

- Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde yapılan saha taramalarında, Roma dönemine ait kabartma motifler bulundu.

- Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde kış uykusuna yatamayan ayılar, yeni defnedilen cenazelerin mezarını kazmaya başladı. Mezarın içerisine jiletli tel sararak cenazeleri ayılardan korumaya çalışan vatandaşlar, yaşanan ayı problemine çözüm bulunmasını istedi.

- Antalya'nın Alanya ilçesinde otomobilin denize düşmesi sonucu 2 genç hayatını kaybetti.

Kaynak: DHA