İstanbul'da korkunç olay: 2 kişiyi katlettiği ileri sürülen zanlı, operasyon sırasında intihar etti

Gündem haberleri İstanbul
İstanbul'da korkunç olay: 2 kişiyi katlettiği ileri sürülen zanlı, operasyon sırasında intihar etti

İstanbul'da, bir kadın ve bir erkeği katlettiği ileri sürülen zanlı, özel harekat polislerinin de katıldığı operasyon esnasında yaşamına son verdi.

İstanbul'da 2 kişiyi öldürdüğü ileri sürülen bir adam, yakalanması için düzenlenen operasyon sırasında intihar etti. 

Edinilen bilgilere göre, 13 Ocak'ta saat 04.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'nde Tuncay Kurban (41) isimli şahıs, sırtından tabancayla vurularak öldürüldü. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, olayın şüphelisi olarak belirlenen Aydın Altay'ın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Eyüpsultan Göktürk Mahallesi’nde de 23 Nisan günü saat 14.30 sıralarında meydana gelen diğer olayda ise, 22 yaşındaki Buket Yorgancı adlı kadın başına bir el ateş edilerek öldürüldü. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri olayla ilgi çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları görüntülerini inceleyen polis ekipleri, Yorgancı'nın yanındaki bir kişiyle binaya girdiğini, bir süre sonra şüphelinin hızla aşağı koşarak apartmandan uzaklaştığını tespit etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı geniş çaplı çalışmalarda kaçan kişinin bir önceki cinayetin de faili olduğu iddia edilen Aydın Altay olduğu tespit edildi. Yapılan çalışmada, Altay'ın saklandığı ev tespit edildi. Aydın Altay'ın yakalanması için özel harekat polislerinin de katıldığı operasyon düzenlendi.

Operasyonda polisleri fark eden Altay'ın silahla başına ederek intihar ettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi

 

Kaynak: İHA

İstanbul Gündem haberleri operasyon intihar