İstanbul'da ikinci Eros vakası! Bu sefer de Tontik vahşice katledildi

HABER MERKEZİ
İstanbul'da ikinci Eros vakası! Bu sefer de Tontik vahşice katledildi

İstanbul'da kedi Eros'un vahşice öldürülmesi olayının etkileri hala gündemde iken, ikinci bir Eros vakası da Eyüpsultan'da yaşandı. Totik isimli kedi vahşice katledildiği öğrenildi.

İstanbul'da ikinci bir Eros vakası yaşandı. Eyüpsultan ilçesi Çırçır Mahallesi'ndeki Akbaşlar Sitesi 5-6-7 bloklar arasında yaşanan vahşet görenlerin kanını dondurdu.

BAŞINA VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Medyatava'nın haberine göre; Site sakinlerinin beslediği Tontik isimli kedi başına vurularak öldürülmüş şekilde merdiven boşluğunda bulundu. Site sakinleri yaşananlara olaya isyan ederek Tontik'in annesinin de benzer şekilde geçtiğimiz aylarda öldürüldüğü belirtildi.

'KATİL YA DA KATİLLER ARAMIZDA'

"Cani ya da caniler aramızda geziyor" diyen site sakinleri site yönetimini suçladı. Site sakinleri Tontik'in annesinin öldürülmesinin ardından siteye kamera takılmasını istedi. Ancak bu talep kabul edilmedi. Sonrasında da bu kahreden olayın yaşandığı belirtildi.

Güvenlik kamerası olmadığı için Tontik'in ve annesinin katili ya da katillerinin bulunmasının zor olduğunu belirten vatandaşlar cezaların caydırıcı nitelikte olmasını istedi.

Site sakinleri artık bu cani ile aynı yerde durmak istemediklerini, çocukları ve kendileri için endişelendiklerini, korktuklarını dile getirdi.

3 YILDIR BESLİYORLARMIŞ

Hayvanseverlerin Tontik'i ve annesini site dışarısında 3 senedir beslediği öğrenildi.