İstanbul'da 14 Mart Pazartesi günü okullar tatil mi?

Gündem haberleri İstanbul
İstanbul'da 14 Mart Pazartesi günü okullar tatil mi?

İstanbul'da kar yağışı yer yer yoğun olarak 2 gündür sürüyor. Kar yağışının özellikle bugün en etkili şekilde yağması bekleniyor. Peki, 14 Mart Pazartesi günü İstanbul'da okullar tatil olacak mı, okullar pazartesi tatil edildi mi?

İstanbul'da okullar 14 Mart Pazartesi günü tatil olacak mı, tatil edildi mi? Kent genelinde yer yer yoğun olarak etkili olan kar yağışıyla birlikte bu sorunun yanıtı merak ediliyor. Özellikle kar yağışının cumartesi günü (12 Mart 2022) etkili olması beklenirken, pazar günü de soğuk ve yağışlı havanın yer yer etkili olacağı tahmin ediliyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN KAR TATİLİ AÇIKLAMASI

14 Mart Pazartesi günü İstanbul'da okullar tatil olacak mı sorusu merak konusu olurken, İstanbul Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyleydi:

10 Mart 2022 Perşembe gününden itibaren; İlimiz dahilindeki bütün resmi ve özel temel eğitim ve ortaöğretim kurumları ile halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmî okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kursları, Kur’an kursları ile 4-6 yaş arası ana sınıfları da dahil olmak üzere; bütün eğitim kurumlarında eğitim faaliyetlerine 14 Mart 2022 Pazartesi gününe kadar ara verilmesine karar verilmiştir.

14 MART TATİL OLACAK MI?

Açıklamada, 14 Mart itibarıyla okulların açılacağına işaret edilmişti ancak bu konuda yeni bir karar alınıp alınmayacağı, hava koşullarına bağlı olarak belirlenecek.

 

Kaynak: Haber Global TV

pazartesi okullar tatil mi İstanbul Valiliği