İstanbul Sancaktepe'de sokakta oynayan 3 küçük erkek kardeş kayboldu

İstanbul Gündem haberleri Asayiş
İstanbul Sancaktepe'de sokakta oynayan 3 küçük erkek kardeş kayboldu

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde sokakta oynayan 7, 9 ve 11 yaşlarındaki 3 erkek kardeşten dün akşam saatlerinden bu yana haber alınamıyor. Kaybolan 3 kardeşin bulunması için ekipler seferber oldu.

İstanbul Sancaktepe'de sokakta oynayan 3 küçük çocuk kayboldu. 

Sancaktepe'de sokakta oynayan 3 erkek kardeşten dün akşamdan beri haber alınamıyor. Çocukların kaybolmadan önce, caddede koşturduğu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 

Olay dün saat 17.00 sıralarında Sancaktepe Hilal Mahallesi Karşıyaka Caddesi üzerinde meydana geldi. Sokakta oyun oynayan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerden saat 17.00'den sonra haber alınamadı.

Sancaktepe'de 3 kardeşten haber alınamıyor

EVLERİNİN ÖNÜNDEN GEÇERKEN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDILAR

Haber alınamayan 3 kardeşin kaybolmadan önce caddede koştuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde çocukların evlerinin önünden eğilerek, hızla koştuğu görüldü. 

 "GÖRÜNTÜDE AŞAĞILARA GİDİYORLAR 3'Ü BERABER. O SAATTEN SONRA GÖREMİYORUZ"

Kaybolan çocukların babası Ayvaz Sağın, "3 tane çocuğum var. Çocuklarım dün saat 17.30 sıralarında buradan aşağı doğru ilerlemişler. O arada geriye dönmüyorlar. Yani gelmiyorlar. O yüzden arıyoruz. İnşallah bulunur.  Görüntüde aşağılara gidiyorlar 3'ü beraber. O saatten sonra göremiyoruz. Bulamadık yani. Hiçbir iz de yok. Arıyoruz ama gören duyan hiç kimse yok. Şüphelendiğim hiçbir şey yok.

Sancaktepe'de 3 kardeşten haber alınamıyor

Herkes sabahtan beri arıyor kadınlar bile. Bir tanesi görüp benzetse diyeceğiz ki. Gördüler benzettiler oldu ama o öyle de arayan olmadı. Daha önce hiç böyle bir kaybolma olayı olmadı. Zaten öğrenciler, bugün okula gitmedikleri için müdürleri de aradı. Müdürlerine de ilettik. Muhtarların hepsine bilgi verdik ama bir sonuç yok. 24 saati geçti şu an. 27-28 saate geldi. Ama bir sonuç alamadık. İnşallah buluruz. tek umudumuz bu zaten" dedi. 

KAYIP ÇOCUKLARIN BULUMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Sancaktepe'de dün akşamdan beri haber alınamayan 7, 9 ve 11 yaşlarındaki 3 erkek kardeşin bulunması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

Çocukların ailesinin kayıp başvurusunda bulunması üzerine Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri bölgede arama çalışması başlattığı bildirildi.

Ailenin yakınları ve mahalle sakinleri de kayıp çocukları bulabilmek için seferber oldu. (AA-DHA)

 

 

 

 

Kaynak: DHA

İstanbul Sancaktepe Gündem haberleri kayıp haberleri