İstanbul'da feci kaza! Karda kayan araç, doğal gaz kutusunu patlattı

İstanbul
İstanbul'da feci kaza! Karda kayan araç, doğal gaz kutusunu patlattı

İstanbul Kağıthane’de yokuştan aşağı inerken karda kayan otomobilin çarptığı doğal gaz kutusu patladı. Kazada yaralanan olmadı ancak mahalleyi gaz kokusunun sarması paniğe yol açtı.

Saat 15.30 sıralarında Gültepe Mahallesi Kaya Sokak üzerinde meydana gelen olayda, özel bir üniversiteye ait 34 AA 055 plakalı araç dik yokuştan inerken buzlanan yolda bir anda kaymaya başladı.

DOĞAL GAZ KUTUSU PATLADI

Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç önce yol kenarında bulunan bir duvara, ardından da bir binanın girişinde bulunan doğal gaz kutusuna çarptı ve doğal gaz kutusunu patlattı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine hemen itfaiye ve doğal gaz ekipleri sevk edildi. Kazada can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, arabada maddi hasar meydana geldi.

Çarpmanın etkisiyle sokak bir anda gaz kokusuyla dolunca mahalleli büyük panik yaşadı.

“DIŞARISI GAZ KOKUYORDU"

Aracın çarptığı binada oturan vatandaşlardan Ali Atalay, “Ben evde otururken bir gürültü patırtı geldi. Bir çıktım baktım gaz kaçağı var. Dışarısı olduğu gibi gaz kokuyordu. Bu bir kere değil ikincisi oldu. Aradık İGDAŞ’ı hemen kapattılar. Biz burada oturuyoruz. Bu gerçekten bir sıkıntı. Bu bir senede olmasa da iki kere oldu. Bu akşam doğal gaz bağlatabileceğiz mi bilmiyorum. Tek tesellimiz kimsenin burnu kanamadı. Kış günü olduğu için biz biraz üşüyeceğiz maalesef” dedi.

“MADDİ HASAR VE KORKU VAR ŞU AN"

Aracın çarpmasıyla çok korktuklarını belirten bina sakini Elmas Erenli ise , “Araba geldi çok hızlı geldi. Direkt doğalgaza vurdu. Bu kaza ikinci veya üçüncü olacak. Allah'a şükür kimseye bir şey olmadı. Ama binamız ne hale geldi. Maddi hasar ve korku var şu an” diye konuştu.

Kaynak: İHA

İstanbul kağıthane kaza doğal gaz kar