İstanbul için peş peşe uyarı gelmişti! Sağanak yağış başladı

İstanbul için peş peşe uyarı gelmişti! Sağanak yağış başladı

Meteoroloji'den ve İstanbul Valiliği'nden peş peşe kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı gelmişti. Beklenen yağış başladı.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada kentte aralıklı ve yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiği yönünde uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji'den de sarı kodlu uyarı yapılmıştı. İstanbul'da beklenen sağnak yağış öğlen saatlerinde başladı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Batı Karadeniz, Kütahya, Afyonkarahisar, Eskişehir, Artvin ve Ardahan çevreleri, Muğla ve Antalya'nın iç kesimleri, Burdur'un güney kesimleri ile Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.İstanbul için peş peşe uyarı gelmişti! Sağanak yağış başladı - Resim : 1

Yağışların, İstanbul, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da çevrelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İç ve batı bölgelerde mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının, artarak mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

meteoroloji İstanbul Edirne Kırklareli tekirdağ