Değerinin 3'te 1'i fiyatına satış! Kuyruğun sonu yok

THY

İstanbul Havalimanı'nda unutulan eşyalar 1 yıl depoda bekletildikten sonra ihale ile satıldı. Bu eşyaların satıldığı Avcılar'daki mağazanın önünde uzun kuyruklar oluştu.

İstanbul Havalimanı’nda unutulan ve sahipleri tarafından alınmayan eşya ve bavullar THY'nin Bagaj Hizmetleri Yönetim Müdürlüğü kayıp eşya deposunda 1 yıl bekletildikten sonra açılan ilk ihalede açık arttırma ile satıldı. Aziz Korkmaz, ihale ile satın aldıkları kamyonlar dolusu koli ve bavulu Avcılar’daki deposuna indirerek tek tek sınıflandırdıkları eşyaları bugün saat 10.00’dan itibaren satışa çıkaracaklarını duyurdu. 

Değerinin 3'te 1'i fiyatına satış! Kuyruğun sonu yok - Resim : 1

KUYRUK CADDEYE TAŞTI 

Marmara Caddesi’ndeki bir iş hanındaki mağazanın önünde başlayan kuyruk, caddeye taştı. Mağazanın açılacağı açıklanan saatten 2.5 saat önce kuyruğu girenler özellikle cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarla ilgilendi. 

Değerinin 3'te 1'i fiyatına satış! Kuyruğun sonu yok - Resim : 2

İKİNCİ EL PİYASASINDAN UCUZ, BELLİ DÖNEME KADAR GARANTİLİ

Kontrolleri yapılan, eksiklikleri giderilen cihazlar ikinci el piyasadan daha ucuza satışa çıkarılırken bunlar için belli döneme kadar garanti de verildiği ifade edildi. 

Değerinin 3'te 1'i fiyatına satış! Kuyruğun sonu yok - Resim : 3

"BUNLARI 3'TE 1'İ FİYATINA SATIYORUZ"

Aziz Korkmaz, bu işi 1995’ten itibaren yaptıklarını, 14 yıldan bu yana Avcılar’da faaliyet gösterdiklerini belirtirken, “Bavuldan aka gelebilecek her şey çıkabiliyor. Bunları 3’te 1 fiyatına satıyoruz” dedi.

Değerinin 3'te 1'i fiyatına satış! Kuyruğun sonu yok - Resim : 4

Değerinin 3'te 1'i fiyatına satış! Kuyruğun sonu yok - Resim : 5

Değerinin 3'te 1'i fiyatına satış! Kuyruğun sonu yok - Resim : 6

Değerinin 3'te 1'i fiyatına satış! Kuyruğun sonu yok - Resim : 7

Kaynak: DHA

İstanbul Havalimanı unutulan eşyalar unutulan eşyalar nerede satılıyor