İstanbul Fatih'te hanutçuluk yapan ve kaçak parfüm satanlara operasyon düzenlendi

İstanbul
İstanbul Fatih'te hanutçuluk yapan ve kaçak parfüm satanlara operasyon düzenlendi

İstanbul Fatih ilçesinde turistik semtlerde turistlere hanutçuluk yapan ve kaçak parfümleri satmaya çalışanlara yönelik İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Polisi ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında gazetecilere saldıran 4 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.

İstanbul Fatih ilçesinde bulunan Sultanahmet ve Beyazıt Meydanı'nda, Turizm Polisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve Fatih Belediyesi Zabıta Ekipleriyle birlikte hanutçuluk yapanlarla ve seyyar satıcılara yönelik denetim gerçekleştirdi.

Beyazıt Meydanı'nda gerçekleştirilen denetimlerde seyyar parfüm sattığı tespit edilen iki kişi Turizm polisi tarafından yakalandıktan sonra, ceza kesilmek üzere Fatih Belediyesi Beyazıt Zabıta ofisine götürüldü. Seyyar satıcılar, basın mensuplarına hakaret ve küfrederek saldırdı. Seyyar parfüm satıcılarının akrabası olduğu iddia edilen bir grubun da saldırıya katıldı. Polisler grubu dağıtmaya çalıştı. 4 kişi gözaltına alınarak karakola götürüldü.  Gözaltına alınan 4 şüpheliye 'görevli memura mukavemetten' ve 'darptan' işlem yapıldığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

istanbul haberleri