Esenler'de bir sürücü ters yöne girerek 1'i bebek 3 kişiyi ezdi

İstanbul Gündem haberleri

Esenler'de bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek ters yöne girdi. Otomobiliyle, kaldırımda yürüyen 3 kişilik aileye çarpan sürücü, faciaya yol açtı. Yaşanan akılalmaz kaza güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Esenler'de bir otomobilin sürücüsü faciaya yol açtı.

Olay, akşam saatlerinde Esenler Nine Hatun Mahallesi Çinçindere Caddesi'nde meydana geldi.

Serhat Ay'ın kullandığı otomobil, cadde üzerinde seyir halindeyken bir anda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle karşı şeride geçti. Süratli şekilde karşı şeride geçen otomobil, kaldırımda yürüyen 1'i bebek 3 kişiye çarptı.

Esenler'de bir sürücü ters yöne girerek 1'i bebek 3 kişiyi ezdi - Resim : 1

Ailenin yardımına hemen çevredeki vatandaşlar koştu. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan 3 kişilik aileyi ambulansla hastaneye kaldırdı.

Esenler'de bir sürücü ters yöne girerek 1'i bebek 3 kişiyi ezdi - Resim : 2

Şoka giren sürücü Serhat Ay, sağlık ekiplerince hastaneye götürüldü. 

Esenler'de bir sürücü ters yöne girerek 1'i bebek 3 kişiyi ezdi - Resim : 3

'SADECE BEBEĞİN BİRAZ KAFASI ŞİŞTİ'

Görgü tanığı Kadir Bağadur, "Araç karşı şeritten gelirken virajı alamadı tabii süratliydi biraz. Kaldırımdan bu tarafa uçarken buradaki aileyi ezdi. Ondan sonra da aile arabanın arasına sıkıştı. Sağlık durumları iyi çok şükür. Sadece bebeğin biraz kafası şişti. Baba da arabanın arasına sıkıştı. Şoför de biraz sersemledi. Ondan sonra da dördünü ambulansa koyup gönderdik" dedi.

Öte yandan, ailenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

Kaynak: DHA

İstanbul Esenler trafik kazası